Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
L van veggel
vandaag

Eten is geweldig. Kleine kanttekening, bestelde gember niet geleverd.

NN
22 juli 2021

Heerlijk! Echt een aanrader!!!

Juul
18 juli 2021

Wij komen toch weer terug op het punt dat we de rollen ‘te’ groot vinden! ( de sushi stukken ;)) verder was het genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nettie Douven
18 juli 2021

Het is super lekker en op tijd bezorgd alleen maar lof

Marieke
16 juli 2021

Super lekker, ziet er ook uit als een feestje en heel attent een flesje wijn🤩

Ine
12 juli 2021

Vandaag de cheesecake, brownie en de koekjes gegeteb , ze zagen er prachtig uit en waren stuk voor stuk heel erg lekker :)

Hendriks
11 juli 2021

+ Snelle bezorging, vriendelijk personeel - De sushi was heerlijk, maar de stukken zijn heel groot. Hierdoor eet het niet lekker. Ook de uiteindes waren veel groter gesneden dan de rest van de rol. Deze zelf doormidden moeten snijden. - De zoete aardappel chips bovenop de sushi was ook niet knapperig meer, maar taai. Ik zou niet nog een keer bestellen, puur omdat de stukken zo groot zijn. De smaak (rijst, en inhoud) was wel goed!

Luuk
10 juli 2021

Super lekker en uniek Goede bezorging

Zegveld
9 juli 2021

Wederom heeerlijk 🍀

Saskia
5 juli 2021

Overheerlijk! Bezorging op aangegeven tijdstip en ook nog eens een fles wijn cadeau gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laureen
4 juli 2021
Susan
4 juli 2021
Marleen
4 juli 2021

Super lekker!! Ga snel weer een keer bestellen!

Robbie
2 juli 2021

Ziet er mooier uit dan het smaakt. Tevens duurt bezorging erg lang ondanks ruim van te voren besteld op een door de weekse dag.

Willeke
27 juni 2021
Angrid
21 juni 2021

Heerlijk gegeten, bezorger was te laat maar heeft contact opgenomen en was erg vriendelijk, dus helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
18 juni 2021

Erg lekkere sushi! Alleen was de bestelling niet compleet. Is wel netjes opgelost.

Pleun
16 juni 2021

Erg lekker, maar veel te veel. Wellicht een tip om aan te geven wat normaal is per persoon of per twee personen. Er zaten 6 eet stokjes bij en we waren met twee.. Maar zeker voor herhaling vatbaar, wij bestellen vaker!!

Yannick Verhoeven
16 juni 2021
Kelly
13 juni 2021

Heerlijke sushi! Mooi op tijd bezorgd! Top 👌🏼

Ilse
12 juni 2021
Lena
4 juni 2021

Mega lekkere en verse sushi met mooie toppings. Het is echt een feestje om naar te kijken! Top dat jullie helemaal vanuit Venlo naar Helmond bezorgen en dat wij hier ook van jullie heerlijke sushi kunnen genieten. 🙌🏼🤩

Fleur kunen
3 juni 2021

De sushi was erg lekker! Wel hammer dat tegenwoordig in zoveel rollen rettich zit.. als je dat niet lekker vindt, vallen erg veel keuzemogelijkheden af.

Aniek
3 juni 2021

Op tijd bezorgd, heel aardige bezorger die ons feliciteerde ivm geboorteborden en een gezellig praatje maakte met onze oudste zoon bij de deur. Heerlijke sushi, ziet er niet alleen smakelijk uit maar smaakt ook geweldig. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Stukjes waren alleen vrij groot, sommige moesten in 2 happen gegeten worden waardoor het snel uit elkaar viel. Rol zou voor ons wel in 9 of 10 stukken mogen ipv 8. Maar zeker genoten en gaan absoluut vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Ewals
30 mei 2021

Heerlijke verse sushi, wel grotere stukken als bij de "all you can eat" dus wat lastiger eten maar wij vonden dat geen probleem! Ideaal dat ze in zo'n grote straal bezorgen. Ze waren wel 40 min. te laat maar zal ook niet meevallen als je op zoveel plaatsen doet bezorgen :) Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anjo
30 mei 2021
Isa
29 mei 2021
Miriam
29 mei 2021

Alles smaakt heerlijk, alleen is de sushi erg groot, zit veel te veel rijst aan. Dat is echt een min-punt.

Joris
27 mei 2021
Indy
27 mei 2021

Het merendeel was super lekker, maar de rainbowroll bevatte een niet-vers stuk zalm. Geur en smaak was in een slechte zin zeer aanwezig... hiervoor belde ik de bezorging, maar hier kwam helaas geen excuses vanaf. Jammer, hierdoor ga ik geen rauwe vis meer bestellen op/in mijn sushi.

Lia Vonk Noordegraaf
25 mei 2021

Het zag er prachtig uit en smaakte heerlijk

Yolanda
25 mei 2021

H E E R L I J K Wat een variëteit aan sushi’s.

Bjorn
23 mei 2021

Fantastisch dat er zelfs in Vierlingsbeek bezorgd wordt! Vanavond kunnen genieten van een fantastische bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Janssen
23 mei 2021

Erg lekker gegeten en netjes op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veerle
23 mei 2021
Ilse
23 mei 2021
Kim
21 mei 2021
Kevin
19 mei 2021

Top!

Hanke
16 mei 2021
D
14 mei 2021
Jack
14 mei 2021

Fantastisch eten, fantastische serice, we bestellen snel weer!!!

Rosan
13 mei 2021

Heel lekkere sushi! Fijn dat hun bezorggebied zo groot is.

Eva
13 mei 2021
Tom
13 mei 2021

Lekker en op de afgesproken tijd bezorgd dus top.

Siebe
12 mei 2021

Heerlijke sushi en bezorging in groot gebied. Stukken zijn wel erg groot, dat vindt niet iedereen even fijn, maar ik wel 8).

carla
12 mei 2021

Nergens lekkerder!

Van veggel
11 mei 2021

Prachtige sushi en pokebowls! De sushi roll porties mogen wel een slag kleiner, echt te groot om makkelijk te eten. Verder top sushi!

Giselle Archer
10 mei 2021

Uitstekende kwaliteit sushi, op afgesproken tijdstip keurig afgeleverd in Boxmeer. Aanrader ...

Jan
9 mei 2021

Top , heel erg lekker! Netjes bij bezorgen ! Zeeeeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
9 mei 2021
Sandra
3 mei 2021

Het was heerlijk. En super dat jullie helemaal in Helmond komen bezorgen.

YH
28 april 2021

Heerlijke en gevarieerde keuze aan sushi’s. Bezorging ook keurig op tijd.

Jasper
27 april 2021
Michelle
27 april 2021

We misten het advies over hoe we de sojabonen het beste konden opwarmen. Verder super lekker en op tijd bezorgd! Heel tevreden!

Lisette
26 april 2021

Al een paar keer besteld en elke keer perfect op tijd. Kwaliteit super, en vers!

Annastatia
26 april 2021

Was weer heerlijk en keurig op tijd. Goed verzorgd.

Smeets
26 april 2021

Was echt heerlijk, en helemaal naar Oploo gebracht!!

Ilona Philipse
21 april 2021

Het was enorm lekker!

Ton
21 april 2021

Goede levering, en heerlijk eten!!

Lndy
19 april 2021
Petra
17 april 2021

Was top, een dikke 9.5.👍

Duda
17 april 2021

Top.

J. Thijssen
17 april 2021

Hele lekkere sushi die op tijd was gearriveerd. Enige minpuntje was dat ons verzoek om de sushi met noten apart te verpakken i.v.m. notenallergie van een vriendin niet

Anniek
17 april 2021
V geffen
16 april 2021

Mooi op tijd en het was heerlijk!

Roland
14 april 2021

Kwaliteit is prima, echter merkten wij dat de rollen smaller / kleiner zijn geworden. Hierdoor leek het minder dan voorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
11 april 2021

Wederom heerlijk gegeten 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle Rijkmans
11 april 2021

Was erg lekker, alles zoals omschreven. Bezorging op tijd. Erg tevreden

Tamara
11 april 2021

Sushi kwam 35 minuten te vroeg. Gelukkig was er iemand thuis. Helaas was de sushi ook niet zo lekker als normaal, erg jammer.

Gabriel
11 april 2021

Mooi opgemaakte schalen met zeer smaakvolle sushi’s. Stevig formaat en met verrassende smaakcombinaties. Bezorging klein half uurtje later als gepland maar wellicht door onze late bestelling en grotere afstand. De kwaliteit was het wachten echter meer dan waard!

Janssen
11 april 2021
Monique
10 april 2021
Raaijmakers
10 april 2021

Heerlijke sushi, verrassend.

Kay
9 april 2021
Marieke
9 april 2021

Zo ontzettend smaakvol, en ook nog eens een móói gerecht. Echt een traktatie.

Dominique
5 april 2021
Alex
5 april 2021
Miranda van der putten
5 april 2021

Het was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bjorn
4 april 2021

Perfect en keurig op tijd bezorgd in Vierlingsbeek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse Martens
3 april 2021

Het was echt super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Kei bedankt!😃

Eva
3 april 2021
Janou van Herten
2 april 2021

Fijne service en lekkere sushi 🍣😀

Hanriet Eppink
2 april 2021

Super genoten van overheerlijke sushi, netjes op tijd bezorgd in Someren 🍱🍣

Tammie
31 maart 2021

Voor de eerste keer sushi bij Eddy’s besteld, cadeautje van ons lief vriendinnetje. Zal zeker niet de laatste keer zijn, voor herhaling vatbaar. Niet te vergelijken met andere sushi , smaak maar ook voor het oog een feestje !

Gerrits
30 maart 2021
Jeanine Jansen
28 maart 2021

Super tevreden! De bezorger was keurig op tijd en de sushi was super lekker. Wij gaan vaker bestellen.

Dekkers
28 maart 2021
Laureen
27 maart 2021

Helemaal tevreden en dolgelukkig dat jullie zo ver bezorgen

Marloes
27 maart 2021

Het was weer top!! 👌🏻

Chris
26 maart 2021

Naar mijn mening iets teveel rijst, rollen hadden een stuk dunner gemogen. Daarom helaas de laatste keer voor mij. Rollen zien er verder wel mooi uit en zijn erg lekker, alleen te snel vol.

Isa
26 maart 2021
Anniek Hermans
26 maart 2021

Super lekkere sushi! En prima bezorging

Annet
26 maart 2021

Heerlijke sushi en mooi optijd bezorgd.

Kas
26 maart 2021

Heerlijke sushi bijna vergelijkbaar met mijn ervaring in japan

Bart
22 maart 2021

Goede presentatie, goede service! Kwaliteit van de sushi ver ondermaats. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirsten
21 maart 2021

Het was onze eerste keer bij Eddy, maar we gaan vaker bestellen! We hebben heerlijk gegeten, het was meer dan genoeg en het eten kwam mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marrion
20 maart 2021
Engelen
19 maart 2021

Veel te veel rijst om de sushi !!! De rest was heerlijk! Maar echt veel en veel te veel rijst

Stef Zegers
17 maart 2021

Heerlijke Sushi!! Vlotte bezorging. Bedankt Eddy's!

Lenny
16 maart 2021

Erg lekker! Bezorger had zelfs gebeld dat ze wat later waren, maar uiteindelijk maar kwartiertje te laat. En we wonen best een eind van Venlo. Daarna genoten. Goede verjaardagssushi 😍

Sharon
16 maart 2021

Sushi was weer heerlijk! En bezorging mooi op tijd, aanrader! :)

Marco
12 maart 2021
Toto
10 maart 2021

Goed verzorgd, sushi’s van flink formaat, erg smakelijk en smaakvol gepresenteerd. Bezorging 3 minuten te vroeg, dus dat is ook prima. Kortom een heel tevreden klant 😁😋

Sabine
9 maart 2021

1e keer besteld, word zeker niet de laatste keer. Super lekker gegeten! Nette en vriendelijke bezorging, en netjes op tijd! Aanrader!!

Anne Janssen
9 maart 2021

Mooi op tijd geleverd en super lekker gegeten, dit was zeker niet de laatste keer dat we deze goddelijk lekkere sushi besteld hebben 👌🏼

Anne
4 maart 2021

Heerlijk

Fam Soetekouw
3 maart 2021

Wat was dat lekker!! Heerlijk! Goed verzorgd .

Dustie Giellen
27 februari 2021
Willeke van Rooij
27 februari 2021

Heerlijke sushi! En wat fantastisch dat jullie gewoon in Deurne bezorgen, echt een aanrader!

Marieke
27 februari 2021

Sushi was top! Vriendelijke bezorger, perfect op aangegeven tijd en sushi was weer niet te doen, zo lekker!

Bart
27 februari 2021

Heerlijke sushi!

Daphne
26 februari 2021
Nienke
26 februari 2021

Super lekker, meer dan genoeg! Goede kwaliteit/prijs.

Carla
24 februari 2021

Super lekker, netjes verzorgd en stipt op tijd!

Claudia
24 februari 2021

Heerlijk, een aanrader.

Alies
23 februari 2021
Kempen
20 februari 2021

Heerlijk !

Suzanne Brienen
20 februari 2021

Beste Eddy's Sushi, we hebben goed gesmuld van jullie sushi. Helaas was van het kunstwerk de eddy's Picasso XL niet veel meer over. Heel erg jammer! Tip voor de chauffeur om de volgende keer iets rustiger te rijden.

Monique
20 februari 2021

Het was heerlijk. Echt top!

Aniek T
19 februari 2021

Goede kwaliteit en erg lekker. Bezorger kwam ruim op tijd. Dus top!

Lisa Janssen
18 februari 2021

De sushi was weer heerlijk! Ik had voor 17:15 besteld, uiteindelijk om 18:05 de bestelling gekregen, er werd wel om 17:45 gebeld dat het rond 18:10 alsnog bezorgd zou worden. Met excuses erbij

Giovanni Limberger
17 februari 2021

Vriendelijk & goed & op de afgesproken tijd & lekker natuurlijk Jammer dat het wel een beetje kout is als het hier is in Helmond maar we moeten al lang blij zijn dat jullie naar Helmond komen en vooral nu ondanks deze rotte Corona tijd ! Hopelijk tot snel houd jullie taai Nu snel dan hoopen we dat we vanuit hier toch lekker kunnen eten bij jullie , met groetjes Ons

René Martens
15 februari 2021

Sushi is van de allerhoogste kwaliteit. In ons dorp Asten zijn meerdere restaurants waar je sushi kan afhalen, geen 1 komt in de buurt van de topkwaliteit van Eddy's Sushi. Ik bestel ze nergens anders meer.

Terra
13 februari 2021

Heerlijke Sushi!

Kelly
12 februari 2021

De beste sushi ooit en onwijs vriendelijke service! Ons nieuwe vaste sushi-adres!

Rianne
5 februari 2021

Optijd bezorgd en super kwaliteit, heerlijk!

Hanneke
5 februari 2021

Mooi dat jullie mij terug bellen nadat ik eerder geen contact kreeg, top👍 Heel fijn dat jullie vanuit Venlo naar gem. Boxmeer bezorgen😍 En de sushi zelf was overheerlijk 😋 We gaan zeker nog vaker gebruik maken van jullie diensten🤩

Eva
3 februari 2021
Janou van Herten
30 januari 2021

Zeer lekkere sushi. En wordt mooi/luxe verpakt

Peter
28 januari 2021

Eerste keer kennis gemaakt, Super lekker . Wij gaan het zeker nog eens bestellen.

Annastatia
21 januari 2021

Echt heerlijk en super service!!! Voor vele herhalingen vatbaar. Ook de bezorgster erg vriendelijk. Dank je wel!!!

Monique Mutsers
15 januari 2021

Gewoon goed!!

Arno
13 januari 2021
Theo
11 januari 2021

Heerlijke sushi! We bestellen snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes Van den Bogaard
9 januari 2021

Wat een top sushi! Nergens zó goede en lekkere sushi gehad! Ik raad deze iedereen aan. (Letterlijk, want vertel het tegen ál mijn vrienden) Super fijn dat jullie voortaan ook in Asten bezorgen

Elise
9 januari 2021

Super goede service! Had niet goed gekeken bij bestellen waardoor het niet lukte en kreeg gelijk hulp. We hadden de pregnant box en hij was echt heeeel lekker, aangenaam verrast!

M van K
8 januari 2021

Mooi op tijd bezorgd en heerlijke sushi. Vers, lekkere smaken en hele mooie combinaties. Fijn dat jullie nu ook bij ons bezorgen, de restaurants hier hebben er een hele grote concurrent bij!!

Miranda van der putten
2 januari 2020

Het was weer super!

Eva
1 januari 2020
Luc Nooijen
29 december 2020

Altijd goed en lekker!!

Robbin
10 december 2020

Sushi kwam precies op het gekozen tijdstip en was heerlijk!

Maurice Knapen
7 december 2020

We vonden het geweldig dat jullie een uitzondering hebben gemaakt om de sushi al om 12.30uur in Helmond te bezorgen, zodat we op de zaak van jullie lekkernijen konden genieten, en er is ons door Roos medegedeeld dat als we dit vaker wilden dit geen enkel probleem was, Top service en top kwaliteit mvg Maurice van Werkcentrum Groep BV PS we gaan dit zeker vaker doen

toos
4 december 2020

top sushi!

Renee
4 december 2020

Fijn dat we nu ook in Asten van jullie heerlijke sushi en goede service kunnen genieten! Al komen we natuurlijk ook graag weer een keer naar Venlo als het kan! Extra bedankje en compliment voor de attente bezorger die ook nog een stipt op tijd was! (hij zag slingers hangen en feliciteerde me).

Eva
24 november 2020

Super lekker en perfect op tijd

Emma
20 november 2020

De sushi was heerlijk! Helaas was er iets mis gegaan met de bezorging. Kan gebeuren maar was erg jammer aangezien we het telefonisch goed hadden doorgegeven. Geen excuses van de telefonist gehoord toen we hadden aangegeven dat de bezorgtijd niet juist was, wel bood zij een ander alternatief aan maar dit leek niet oprecht.

Suzan
18 november 2020

Super lekkere poke bowls en veggie chicken burger, zag er ook heel mooi uit en perfect op tijd bezorgd! Dikke 5 sterren!

Erik
9 november 2020
Noortje
8 november 2020

Heel lekker, optijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
8 november 2020

Had voor 19 uur besteld maar jullie stonden al voor 18 uur aan de deur... Gelukkig waren we net thuis. Heb nog nooit meegemaakt dat men met bezorgen een uur te vroeg is. Meestal te laat 🤣😂🤣

Jo
6 november 2020

Het was heerlijk!

Stefan de Jong
6 november 2020

Perfecte kwaliteit, eerste keer voor ons en zeker NIET de laatste. De rainbow roll viel ietsjes tegen maar de rest was SUPER. Bezorging was 3 kwartier te vroeg maar beter te vroeg dan te laat. ZEKER EEN AANRADER !!!!!!

Patricia
5 november 2020
Gwen
4 november 2020

Super lekker weer, net als altijd!!

Roy Joosten
2 november 2020
Madou
31 oktober 2020

Het was weer heerlijk!

Joëlle
31 oktober 2020

De bezorging was op tijd. Het eten zag er heel erg mooi uit en was ook echt heerlijk!

Ramona
29 oktober 2020

wij waren zeer verrast en het smaakte heerlijk jullie sushi. Het was ruim optijd bezorgd.

Roy Crins
27 oktober 2020
Van den Berg
26 oktober 2020

Het eten was heerlijk en de bezorging en klantvriendelijkheid perfect👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vivian
26 oktober 2020

Weer overheerlijk.. altijd een feest om te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene van Holten
26 oktober 2020

Het heeft heerlijk gesmaakt! Chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen G.M.
25 oktober 2020

Prettige 1e bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
25 oktober 2020
Blokland
25 oktober 2020

Snel en lekker!!

Rjanssen
25 oktober 2020

Bestellibg was keurig op tijd. Eten smaakte overheerlijk. Echt Top!

Remco Van Gend
24 oktober 2020
Ellen
24 oktober 2020
Gwen
23 oktober 2020

Heerlijke sushi! Super lekker gegeten, zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Andrea
23 oktober 2020

Heerlijke sushi top kwaliteit en op tijd geleverd!

Vermeulen
19 oktober 2020

Hemelse sushi ! Bezorging helaas een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frederiek van Bree
19 oktober 2020
Liesbeth
17 oktober 2020

Stipt op tijd bezorgd en de sushi was heerlijk. Alles zag er netjes verzorgd uit, ware kunstwerkjes.

Manon
15 oktober 2020

De allerlekkerste en verse sushi 😍

Marcella
12 oktober 2020

De sushi was zoals altijd heerlijk! Minpuntje was de late bezorging: we hadden om 18:00 uur besteld, in de mail stond dat we het om 18:20 zouden krijgen (wat prima is) maar uiteindelijk kregen we het pas om 19:00 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
11 oktober 2020

De sushi is goddelijk. Verse producten, met veel aandacht en liefde gemaakt. Dit proef je gewoon!

Luca
7 oktober 2020

Alles was heel lekker,en netjes verzogd

Jody Jacobs
3 oktober 2020

De bestelling kwam meer dan een uur later dan de bezorgtijd. De California Roll viel uit elkaar, verder waren de andere twee rollen en Poké Fruity Honolulu salmon sashimi bowl perfect

Derksen
3 oktober 2020

Jammer van de heel veel te late levering maar gelukkig smaakt het wel top!

Karin
3 oktober 2020

Erg lekker!

Pernot
1 oktober 2020

Zoals altijd perfect alleen jammer dat de sushi door elkaar geschud is

Tamara
27 september 2020
Remco
25 september 2020
Henk
24 september 2020

Zomaar zin in sushi. Besteld en keurig op tijd gebracht. Heerlijk genoten zomaar!!!

H.Driessen
24 september 2020

Erg lekker. Goed verzorgd. Besteld op aanraden vrienden. Bestellen zeker vaker. Bezorging helemaal goed. Dankjewel.

Dorry Sprijcken
20 september 2020

Helaas was onze bestelling niet compleet. Nalevering kwam nog eens drie kwartier later als beloofd. Om 21.30 hadden we geen zin meer om het nageleverde nog op te eten. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LW
6 september 2020

Super lekker. Goed verzorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
31 augustus 2020

De sushi was echt heerlijk! (Zoals altijd) Super vriendelijke bezorger én ruim op tijd! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
30 augustus 2020

Heerlijk gegeten weer en precies op de afgesproken tijd geleverd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
28 augustus 2020
Annette
27 augustus 2020

Precies op gevraagde tijd bezorgd en smaakte heerlijk!!!! Eigenlijk jammer, overigens wel begrijpelijk, dat t op vadte dagen moet..

Juul Sniedt
23 augustus 2020

Ik vind het altijd heel erg lekker. Het enige kritiekpuntje vond ik de zoete aardappelchips. Die waren niet meer knapperig, maar ik heb er evengoed van genoten:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
17 augustus 2020

Zoals altijd weer lekker, verslaafd aan de dynamite rol, héérlijk en zelfs vroeger dan de gevraagde tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renée
17 augustus 2020

De sushi was heerlijk en zag er daarbij ook nog super uit! We gaan zeker vaker bestellen. De poké bowl hadden we vorige week en deze waren ook super lekker ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
14 augustus 2020

Kwaliteit top Bezorging netjes Presentatie goed Prijs vrij hoog Smaak uitstekend Opm: kleinere schijven maken deze zijn te groot. Lastig te eten,

Misja
8 augustus 2020

Super lekker en mooi! Fijn op tijd bezorgd, gaan we zeker nog eens bestellen.

Jody Jacobs
7 augustus 2020

We waren erg enthousiast van onze eerste ervaring met de Poké Fruity Honolulu salmon sashimi. Verder blijft ook de dragon Roll een favoriet.. De California Roll en Crispy Chicken Roll was ook weer heerlijk

Sandra
7 augustus 2020

Iedere keer weer heerlijk!!

Ellen
2 augustus 2020
Jeffrey van de beek
2 augustus 2020

Ken Eddy als sinds pom lai en was toen al een echte chefkok 👌 lekkere sushi op professionele wijze klaargemaakt toppie ga zo door 💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen Anja
30 juli 2020

Top! Qua smaak én verzorging!!

Martijn
30 juli 2020

super en heerlijk

Fred
20 juli 2020

Lekker en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
20 juli 2020
Iris mouwens
17 juli 2020

Gewoon goed! En netjes op tijd geleverd!

Anna
17 juli 2020

Heerlijke sushi, mooie presentatie, vriendelijke bezorger en makkelijk bestellen. Gewoon de beste

Yvonne Reijnders
17 juli 2020

Het heeft ons heerlijk gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Joeri giesberts
16 juli 2020

Al vaak besteld en eten was zoals altijd weer super lekker. Beste sushi die ik ken. Bezorging was voor 18 uur ingepland. Dit kan volgens site 30min eerder of later zijn. Na bellen om 18.40 werd het om 18.50 uur geleverd.

Cay
9 juli 2020

Het was ouderwets lekker

Marianne
5 juli 2020

Was netjes op tijd en was wederom heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yoni Weerts
2 juli 2020

Voor de 2e keer sushi bestelt, het was weer HEERLIJK, lekker vers en smaakvol. De bezorger excuseerde zich door hard te remmen was 1 sushirol omgevallen. Hij bood aan om een nieuwe te brengen. Toen mijn man aangaf dat dit overbodig was, omdat we deze toch wel zouden opeten en hij lachend zei “stuur ons maar een kleine kortingscode voor onze volgende bestelling” hadden we hier eigenlijk geen verwachtingen bij. Tot onze aangename verbazing krijgen we zojuist bericht dat we volgende keer een sushirol tegoed hebben. @EddySushi dit is nog eens service en klantencontact, helemaal TOP

Bianca
22 juni 2020

Op tijd bezorgd en het was heerlijk! Nog een fles wijn cadeau vanwege vaderdag ook. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bea
21 juni 2020

In 1 woord.. héérlijk! Absoluut voor herhaling vatbaar, zelden zo'n lekkere sushi gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pien
21 juni 2020

Echt super sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
21 juni 2020

Was wat later maar wel netjes gebeld dat ze later waren. Verder was de sushi wederom heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
15 juni 2020

Gisteren is de 2e keer geweest dat wij voor bezorging hebben gekozen. De vorige keer hebben we 30 minuten moeten wachten. Gezien de drukte begrijpen ik dit goed. Gisteren helaas langer als 1 uur moeten wachten! Dit vonden wij zeer spijtig! We hadden enorme trek. De bezorger Was er ipv 18:45 pas na 19:50! Van te voren heb ik nog gebeld met het restaurant, hier werd mij verteld dat ze niet konden checken waar de bezorger was. Na een aantal minuten kregen we een telefoontje dat ze onderweg waren, maar dat het nog zeker 20 minuten rijden was! Inmiddels was het toen al 19:30!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lamkin
14 juni 2020
Danielle Janssen
14 juni 2020

Ontzettend lekkere en kwalitatieve sushi! We hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralf
11 juni 2020

Heerlijk gegeten en oogstrelende gerechten; zowel bowl, sushi als kipburger (met sushi rijst als broodje!). De choco aardbeien waren geen succes, maar dat zullen we Eddy’s niet aanrekenen.

Tom Valentijn
11 juni 2020

't was 3 kwartier eerder dan gepland. Had even een telefoontje gedaan dat het zo vroeg zou zijn, was op 't punt om nog even weg te gaan maar dat moest dus even wachten.

Annette
11 juni 2020

Voor de allereerste keer besteld en laten bezorgen, super aflevering en zo verrast door kwaliteit, smaak en looks!! Het was heerlijk!! Smaakt naar meer!!!

Verhoeven
11 juni 2020

Heeerlijke verse sushi! Niets op aan te merken.

A Weijers
11 juni 2020

Netjes op tijd geleverd en weer heerlijk gegeten! Echt top kwaliteit!!

V.
8 juni 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke Scholtes
5 juni 2020

Zoals altijd was de sushi en poke bowl heerlijk.

Joeri giesberts
29 mei 2020

Het was weer erg lekker. Inmiddels verschillende rollen geprobeerd. De een nog lekkerder dan de andere. Top. We wachten weer op de volgende actie. Vaderdag hint hint.

Malissa
29 mei 2020

Al aantal keer besteld bij jullie en wat een top service! En het smaakt heerlijk, het ziet er super netjes uit. Kijk nu alweer uit naar de volgende keer :)

Stevens
28 mei 2020

voor de eerste keer besteld, het eten was er 45 min eerder dan afgesproken maar dat was geen probleem, nette afhandeling en het eten was vers en goed verzorgd de rollen waren wel wat aan de grote kant maar de kwaliteit was top! Echt een aanrader wel!

Miriam Spaans
28 mei 2020

Heerlijk zoals altijd!

Anita
28 mei 2020

Het was weer super lekker en stipt op tijd. Goede service!!

Sanne
28 mei 2020

Mega lekkere Sushi!! Echt een aanrader.

Bart
28 mei 2020

Wederom heerlijk gegeten. Service tot aan de voordeur 👍

San
28 mei 2020
Schreurs
22 mei 2020

Heel lekker eten, echt de moeite waard, alleen heel lang moeten wachten op ons eten. Bezorgtijd moest zijn 17.15 uur, uiteindelijk hadden we om 19.30 uur onze gehele bestelling. Tip voor bezorging; zorg voor bezorgmomenten van bijv tussen 17.00 uur en 18.00 uur ipv inschrijving per kwartier. Zo kunnen jullie zelf ook een betere route/planning maken.

Esther
22 mei 2020

De beste sushi ooit gegeten. Netjes afgeleverd. Vertraging in aflevertijd werd ruim tevoren doorgegeven.

Jody Jacobs
22 mei 2020

De sushi bleef minder intact dan normaal. De sushi was 50minuten te laat. Wellicht is een sushitrack systeem een idee dan weet je wel dat het vertraagd is.

Francine van Megen
22 mei 2020

De bestelling was maar liefst 1 uur en 20 minuten te laat. Erg vervelend ook voor onze zoon van 3 jaar die met een hongerig buikje aan het wachten was en daardoor erg vervelend werd. Daarnaast vonden wij de sushi rollen erg rommelig opgemaakt. Ze vielen ook uit elkaar, wat het eten lastig maakt. Daarnaast waren de 2 garnalen erg taai. Wij zijn heel anders gewend van jullie.

Thea Peeters
21 mei 2020

Heel lekker, mooi verzorgd en voldoende. Prachtig opgemaakt

Sabine van den Heuvel
21 mei 2020
E.
21 mei 2020
Fred
21 mei 2020

Perfect geleverd. Shusi zoals altijd lekker