Facebook

Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies van Eddy's Sushi Venlo

5 sterren na 33 reviews

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ouderwets lekker

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes op tijd en was wederom heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer sushi bestelt, het was weer HEERLIJK, lekker vers en smaakvol. De bezorger excuseerde zich door hard te remmen was 1 sushirol omgevallen. Hij bood aan om een nieuwe te brengen. Toen mijn man aangaf dat dit overbodig was, omdat we deze toch wel zouden opeten en hij lachend zei “stuur ons maar een kleine kortingscode voor onze volgende bestelling” hadden we hier eigenlijk geen verwachtingen bij. Tot onze aangename verbazing krijgen we zojuist bericht dat we volgende keer een sushirol tegoed hebben. @EddySushi dit is nog eens service en klantencontact, helemaal TOP

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het was heerlijk! Nog een fles wijn cadeau vanwege vaderdag ook. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord.. héérlijk! Absoluut voor herhaling vatbaar, zelden zo'n lekkere sushi gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wat later maar wel netjes gebeld dat ze later waren. Verder was de sushi wederom heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren is de 2e keer geweest dat wij voor bezorging hebben gekozen. De vorige keer hebben we 30 minuten moeten wachten. Gezien de drukte begrijpen ik dit goed. Gisteren helaas langer als 1 uur moeten wachten! Dit vonden wij zeer spijtig! We hadden enorme trek. De bezorger Was er ipv 18:45 pas na 19:50! Van te voren heb ik nog gebeld met het restaurant, hier werd mij verteld dat ze niet konden checken waar de bezorger was. Na een aantal minuten kregen we een telefoontje dat ze onderweg waren, maar dat het nog zeker 20 minuten rijden was! Inmiddels was het toen al 19:30!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere en kwalitatieve sushi! We hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en oogstrelende gerechten; zowel bowl, sushi als kipburger (met sushi rijst als broodje!). De choco aardbeien waren geen succes, maar dat zullen we Eddy’s niet aanrekenen.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't was 3 kwartier eerder dan gepland. Had even een telefoontje gedaan dat het zo vroeg zou zijn, was op 't punt om nog even weg te gaan maar dat moest dus even wachten.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de allereerste keer besteld en laten bezorgen, super aflevering en zo verrast door kwaliteit, smaak en looks!! Het was heerlijk!! Smaakt naar meer!!!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke verse sushi! Niets op aan te merken.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd en weer heerlijk gegeten! Echt top kwaliteit!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de sushi en poke bowl heerlijk.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Inmiddels verschillende rollen geprobeerd. De een nog lekkerder dan de andere. Top. We wachten weer op de volgende actie. Vaderdag hint hint.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al aantal keer besteld bij jullie en wat een top service! En het smaakt heerlijk, het ziet er super netjes uit. Kijk nu alweer uit naar de volgende keer :)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

voor de eerste keer besteld, het eten was er 45 min eerder dan afgesproken maar dat was geen probleem, nette afhandeling en het eten was vers en goed verzorgd de rollen waren wel wat aan de grote kant maar de kwaliteit was top! Echt een aanrader wel!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en stipt op tijd. Goede service!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekkere Sushi!! Echt een aanrader.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Service tot aan de voordeur 👍

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, echt de moeite waard, alleen heel lang moeten wachten op ons eten. Bezorgtijd moest zijn 17.15 uur, uiteindelijk hadden we om 19.30 uur onze gehele bestelling. Tip voor bezorging; zorg voor bezorgmomenten van bijv tussen 17.00 uur en 18.00 uur ipv inschrijving per kwartier. Zo kunnen jullie zelf ook een betere route/planning maken.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi ooit gegeten. Netjes afgeleverd. Vertraging in aflevertijd werd ruim tevoren doorgegeven.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi bleef minder intact dan normaal. De sushi was 50minuten te laat. Wellicht is een sushitrack systeem een idee dan weet je wel dat het vertraagd is.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was maar liefst 1 uur en 20 minuten te laat. Erg vervelend ook voor onze zoon van 3 jaar die met een hongerig buikje aan het wachten was en daardoor erg vervelend werd. Daarnaast vonden wij de sushi rollen erg rommelig opgemaakt. Ze vielen ook uit elkaar, wat het eten lastig maakt. Daarnaast waren de 2 garnalen erg taai. Wij zijn heel anders gewend van jullie.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, mooi verzorgd en voldoende. Prachtig opgemaakt

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geleverd. Shusi zoals altijd lekker