Facebook

Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies van Eddy's Sushi Venlo

5 sterren na 181 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top, een dikke 9.5.👍

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi die op tijd was gearriveerd. Enige minpuntje was dat ons verzoek om de sushi met noten apart te verpakken i.v.m. notenallergie van een vriendin niet

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en het was heerlijk!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima, echter merkten wij dat de rollen smaller / kleiner zijn geworden. Hierdoor leek het minder dan voorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, alles zoals omschreven. Bezorging op tijd. Erg tevreden

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwam 35 minuten te vroeg. Gelukkig was er iemand thuis. Helaas was de sushi ook niet zo lekker als normaal, erg jammer.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi opgemaakte schalen met zeer smaakvolle sushi’s. Stevig formaat en met verrassende smaakcombinaties. Bezorging klein half uurtje later als gepland maar wellicht door onze late bestelling en grotere afstand. De kwaliteit was het wachten echter meer dan waard!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, verrassend.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ontzettend smaakvol, en ook nog eens een móói gerecht. Echt een traktatie.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en keurig op tijd bezorgd in Vierlingsbeek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Kei bedankt!😃

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service en lekkere sushi 🍣😀

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super genoten van overheerlijke sushi, netjes op tijd bezorgd in Someren 🍱🍣

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer sushi bij Eddy’s besteld, cadeautje van ons lief vriendinnetje. Zal zeker niet de laatste keer zijn, voor herhaling vatbaar. Niet te vergelijken met andere sushi , smaak maar ook voor het oog een feestje !

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden! De bezorger was keurig op tijd en de sushi was super lekker. Wij gaan vaker bestellen.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden en dolgelukkig dat jullie zo ver bezorgen

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!! 👌🏻

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar mijn mening iets teveel rijst, rollen hadden een stuk dunner gemogen. Daarom helaas de laatste keer voor mij. Rollen zien er verder wel mooi uit en zijn erg lekker, alleen te snel vol.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! En prima bezorging

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en mooi optijd bezorgd.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi bijna vergelijkbaar met mijn ervaring in japan

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede presentatie, goede service! Kwaliteit van de sushi ver ondermaats. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze eerste keer bij Eddy, maar we gaan vaker bestellen! We hebben heerlijk gegeten, het was meer dan genoeg en het eten kwam mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te veel rijst om de sushi !!! De rest was heerlijk! Maar echt veel en veel te veel rijst

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi!! Vlotte bezorging. Bedankt Eddy's!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Bezorger had zelfs gebeld dat ze wat later waren, maar uiteindelijk maar kwartiertje te laat. En we wonen best een eind van Venlo. Daarna genoten. Goede verjaardagssushi 😍

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk! En bezorging mooi op tijd, aanrader! :)

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, sushi’s van flink formaat, erg smakelijk en smaakvol gepresenteerd. Bezorging 3 minuten te vroeg, dus dat is ook prima. Kortom een heel tevreden klant 😁😋

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld, word zeker niet de laatste keer. Super lekker gegeten! Nette en vriendelijke bezorging, en netjes op tijd! Aanrader!!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en super lekker gegeten, dit was zeker niet de laatste keer dat we deze goddelijk lekkere sushi besteld hebben 👌🏼

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was dat lekker!! Heerlijk! Goed verzorgd .

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En wat fantastisch dat jullie gewoon in Deurne bezorgen, echt een aanrader!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top! Vriendelijke bezorger, perfect op aangegeven tijd en sushi was weer niet te doen, zo lekker!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, meer dan genoeg! Goede kwaliteit/prijs.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, netjes verzorgd en stipt op tijd!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, een aanrader.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Eddy's Sushi, we hebben goed gesmuld van jullie sushi. Helaas was van het kunstwerk de eddy's Picasso XL niet veel meer over. Heel erg jammer! Tip voor de chauffeur om de volgende keer iets rustiger te rijden.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Echt top!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en erg lekker. Bezorger kwam ruim op tijd. Dus top!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Ik had voor 17:15 besteld, uiteindelijk om 18:05 de bestelling gekregen, er werd wel om 17:45 gebeld dat het rond 18:10 alsnog bezorgd zou worden. Met excuses erbij

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk & goed & op de afgesproken tijd & lekker natuurlijk Jammer dat het wel een beetje kout is als het hier is in Helmond maar we moeten al lang blij zijn dat jullie naar Helmond komen en vooral nu ondanks deze rotte Corona tijd ! Hopelijk tot snel houd jullie taai Nu snel dan hoopen we dat we vanuit hier toch lekker kunnen eten bij jullie , met groetjes Ons

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is van de allerhoogste kwaliteit. In ons dorp Asten zijn meerdere restaurants waar je sushi kan afhalen, geen 1 komt in de buurt van de topkwaliteit van Eddy's Sushi. Ik bestel ze nergens anders meer.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi ooit en onwijs vriendelijke service! Ons nieuwe vaste sushi-adres!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd en super kwaliteit, heerlijk!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi dat jullie mij terug bellen nadat ik eerder geen contact kreeg, top👍 Heel fijn dat jullie vanuit Venlo naar gem. Boxmeer bezorgen😍 En de sushi zelf was overheerlijk 😋 We gaan zeker nog vaker gebruik maken van jullie diensten🤩

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi. En wordt mooi/luxe verpakt

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer kennis gemaakt, Super lekker . Wij gaan het zeker nog eens bestellen.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk en super service!!! Voor vele herhalingen vatbaar. Ook de bezorgster erg vriendelijk. Dank je wel!!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! We bestellen snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top sushi! Nergens zó goede en lekkere sushi gehad! Ik raad deze iedereen aan. (Letterlijk, want vertel het tegen ál mijn vrienden) Super fijn dat jullie voortaan ook in Asten bezorgen

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service! Had niet goed gekeken bij bestellen waardoor het niet lukte en kreeg gelijk hulp. We hadden de pregnant box en hij was echt heeeel lekker, aangenaam verrast!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en heerlijke sushi. Vers, lekkere smaken en hele mooie combinaties. Fijn dat jullie nu ook bij ons bezorgen, de restaurants hier hebben er een hele grote concurrent bij!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwam precies op het gekozen tijdstip en was heerlijk!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het geweldig dat jullie een uitzondering hebben gemaakt om de sushi al om 12.30uur in Helmond te bezorgen, zodat we op de zaak van jullie lekkernijen konden genieten, en er is ons door Roos medegedeeld dat als we dit vaker wilden dit geen enkel probleem was, Top service en top kwaliteit mvg Maurice van Werkcentrum Groep BV PS we gaan dit zeker vaker doen

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top sushi!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat we nu ook in Asten van jullie heerlijke sushi en goede service kunnen genieten! Al komen we natuurlijk ook graag weer een keer naar Venlo als het kan! Extra bedankje en compliment voor de attente bezorger die ook nog een stipt op tijd was! (hij zag slingers hangen en feliciteerde me).

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en perfect op tijd

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Helaas was er iets mis gegaan met de bezorging. Kan gebeuren maar was erg jammer aangezien we het telefonisch goed hadden doorgegeven. Geen excuses van de telefonist gehoord toen we hadden aangegeven dat de bezorgtijd niet juist was, wel bood zij een ander alternatief aan maar dit leek niet oprecht.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere poke bowls en veggie chicken burger, zag er ook heel mooi uit en perfect op tijd bezorgd! Dikke 5 sterren!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, optijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had voor 19 uur besteld maar jullie stonden al voor 18 uur aan de deur... Gelukkig waren we net thuis. Heb nog nooit meegemaakt dat men met bezorgen een uur te vroeg is. Meestal te laat 🤣😂🤣

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit, eerste keer voor ons en zeker NIET de laatste. De rainbow roll viel ietsjes tegen maar de rest was SUPER. Bezorging was 3 kwartier te vroeg maar beter te vroeg dan te laat. ZEKER EEN AANRADER !!!!!!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer, net als altijd!!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd. Het eten zag er heel erg mooi uit en was ook echt heerlijk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij waren zeer verrast en het smaakte heerlijk jullie sushi. Het was ruim optijd bezorgd.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging en klantvriendelijkheid perfect👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer overheerlijk.. altijd een feest om te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt! Chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettige 1e bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellibg was keurig op tijd. Eten smaakte overheerlijk. Echt Top!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Super lekker gegeten, zeer zeker voor herhaling vatbaar!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi top kwaliteit en op tijd geleverd!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hemelse sushi ! Bezorging helaas een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd en de sushi was heerlijk. Alles zag er netjes verzorgd uit, ware kunstwerkjes.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerlekkerste en verse sushi 😍

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd heerlijk! Minpuntje was de late bezorging: we hadden om 18:00 uur besteld, in de mail stond dat we het om 18:20 zouden krijgen (wat prima is) maar uiteindelijk kregen we het pas om 19:00 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is goddelijk. Verse producten, met veel aandacht en liefde gemaakt. Dit proef je gewoon!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heel lekker,en netjes verzogd

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam meer dan een uur later dan de bezorgtijd. De California Roll viel uit elkaar, verder waren de andere twee rollen en Poké Fruity Honolulu salmon sashimi bowl perfect

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer van de heel veel te late levering maar gelukkig smaakt het wel top!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect alleen jammer dat de sushi door elkaar geschud is

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zomaar zin in sushi. Besteld en keurig op tijd gebracht. Heerlijk genoten zomaar!!!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Goed verzorgd. Besteld op aanraden vrienden. Bestellen zeker vaker. Bezorging helemaal goed. Dankjewel.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was onze bestelling niet compleet. Nalevering kwam nog eens drie kwartier later als beloofd. Om 21.30 hadden we geen zin meer om het nageleverde nog op te eten. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Goed verzorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk! (Zoals altijd) Super vriendelijke bezorger én ruim op tijd! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en precies op de afgesproken tijd geleverd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op gevraagde tijd bezorgd en smaakte heerlijk!!!! Eigenlijk jammer, overigens wel begrijpelijk, dat t op vadte dagen moet..

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het altijd heel erg lekker. Het enige kritiekpuntje vond ik de zoete aardappelchips. Die waren niet meer knapperig, maar ik heb er evengoed van genoten:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker, verslaafd aan de dynamite rol, héérlijk en zelfs vroeger dan de gevraagde tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en zag er daarbij ook nog super uit! We gaan zeker vaker bestellen. De poké bowl hadden we vorige week en deze waren ook super lekker ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit top Bezorging netjes Presentatie goed Prijs vrij hoog Smaak uitstekend Opm: kleinere schijven maken deze zijn te groot. Lastig te eten,

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi! Fijn op tijd bezorgd, gaan we zeker nog eens bestellen.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren erg enthousiast van onze eerste ervaring met de Poké Fruity Honolulu salmon sashimi. Verder blijft ook de dragon Roll een favoriet.. De California Roll en Crispy Chicken Roll was ook weer heerlijk

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer heerlijk!!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ken Eddy als sinds pom lai en was toen al een echte chefkok 👌 lekkere sushi op professionele wijze klaargemaakt toppie ga zo door 💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Qua smaak én verzorging!!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super en heerlijk

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed! En netjes op tijd geleverd!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooie presentatie, vriendelijke bezorger en makkelijk bestellen. Gewoon de beste

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft ons heerlijk gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld en eten was zoals altijd weer super lekker. Beste sushi die ik ken. Bezorging was voor 18 uur ingepland. Dit kan volgens site 30min eerder of later zijn. Na bellen om 18.40 werd het om 18.50 uur geleverd.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ouderwets lekker

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes op tijd en was wederom heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer sushi bestelt, het was weer HEERLIJK, lekker vers en smaakvol. De bezorger excuseerde zich door hard te remmen was 1 sushirol omgevallen. Hij bood aan om een nieuwe te brengen. Toen mijn man aangaf dat dit overbodig was, omdat we deze toch wel zouden opeten en hij lachend zei “stuur ons maar een kleine kortingscode voor onze volgende bestelling” hadden we hier eigenlijk geen verwachtingen bij. Tot onze aangename verbazing krijgen we zojuist bericht dat we volgende keer een sushirol tegoed hebben. @EddySushi dit is nog eens service en klantencontact, helemaal TOP

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het was heerlijk! Nog een fles wijn cadeau vanwege vaderdag ook. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord.. héérlijk! Absoluut voor herhaling vatbaar, zelden zo'n lekkere sushi gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wat later maar wel netjes gebeld dat ze later waren. Verder was de sushi wederom heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren is de 2e keer geweest dat wij voor bezorging hebben gekozen. De vorige keer hebben we 30 minuten moeten wachten. Gezien de drukte begrijpen ik dit goed. Gisteren helaas langer als 1 uur moeten wachten! Dit vonden wij zeer spijtig! We hadden enorme trek. De bezorger Was er ipv 18:45 pas na 19:50! Van te voren heb ik nog gebeld met het restaurant, hier werd mij verteld dat ze niet konden checken waar de bezorger was. Na een aantal minuten kregen we een telefoontje dat ze onderweg waren, maar dat het nog zeker 20 minuten rijden was! Inmiddels was het toen al 19:30!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere en kwalitatieve sushi! We hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en oogstrelende gerechten; zowel bowl, sushi als kipburger (met sushi rijst als broodje!). De choco aardbeien waren geen succes, maar dat zullen we Eddy’s niet aanrekenen.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't was 3 kwartier eerder dan gepland. Had even een telefoontje gedaan dat het zo vroeg zou zijn, was op 't punt om nog even weg te gaan maar dat moest dus even wachten.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de allereerste keer besteld en laten bezorgen, super aflevering en zo verrast door kwaliteit, smaak en looks!! Het was heerlijk!! Smaakt naar meer!!!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke verse sushi! Niets op aan te merken.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd en weer heerlijk gegeten! Echt top kwaliteit!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de sushi en poke bowl heerlijk.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Inmiddels verschillende rollen geprobeerd. De een nog lekkerder dan de andere. Top. We wachten weer op de volgende actie. Vaderdag hint hint.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al aantal keer besteld bij jullie en wat een top service! En het smaakt heerlijk, het ziet er super netjes uit. Kijk nu alweer uit naar de volgende keer :)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

voor de eerste keer besteld, het eten was er 45 min eerder dan afgesproken maar dat was geen probleem, nette afhandeling en het eten was vers en goed verzorgd de rollen waren wel wat aan de grote kant maar de kwaliteit was top! Echt een aanrader wel!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en stipt op tijd. Goede service!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekkere Sushi!! Echt een aanrader.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Service tot aan de voordeur 👍

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, echt de moeite waard, alleen heel lang moeten wachten op ons eten. Bezorgtijd moest zijn 17.15 uur, uiteindelijk hadden we om 19.30 uur onze gehele bestelling. Tip voor bezorging; zorg voor bezorgmomenten van bijv tussen 17.00 uur en 18.00 uur ipv inschrijving per kwartier. Zo kunnen jullie zelf ook een betere route/planning maken.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi ooit gegeten. Netjes afgeleverd. Vertraging in aflevertijd werd ruim tevoren doorgegeven.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi bleef minder intact dan normaal. De sushi was 50minuten te laat. Wellicht is een sushitrack systeem een idee dan weet je wel dat het vertraagd is.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was maar liefst 1 uur en 20 minuten te laat. Erg vervelend ook voor onze zoon van 3 jaar die met een hongerig buikje aan het wachten was en daardoor erg vervelend werd. Daarnaast vonden wij de sushi rollen erg rommelig opgemaakt. Ze vielen ook uit elkaar, wat het eten lastig maakt. Daarnaast waren de 2 garnalen erg taai. Wij zijn heel anders gewend van jullie.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, mooi verzorgd en voldoende. Prachtig opgemaakt

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geleverd. Shusi zoals altijd lekker